Ungarns spiller Varga fik et slemt slag under kampen

Varga pådrog sig flere brud i ansigtet og en hjernerystelse, da han kolliderede med den skotske målmand Angus Gunn i kampen om et frispark.

I Ungarns kamp mod Skotland besejrede Ungarn Skotland 1-0 og scorede i pausetiden. I denne kamp sagde den ungarske spiller Roland Sallai i interviewet efter kampen, at fordi angriberen Varga var skadet, var Ungarn fodboldtrøjer i kampens sidste fase. spillerne ønskede at score meget, og til sidst lykkedes det at score. Roland Sallai sagde, at dette mål var dedikeret til de skadede spillere.

Varga modtager i øjeblikket relevant behandling på hospitalet og forventes at blive opereret. Efter at have modtaget relevant information fra hospitalet udsendte det ungarske fodboldforbund hurtigst muligt, at Vargas nuværende tilstand stadig er stabil.

Årsagen til Vargas skade var, at han i det 68. minut, mens han kæmpede om et frispark, kolliderede med Skotlands målmand Angus Gunn, hvilket resulterede i flere brud i ansigtet og en hjernerystelse. Dette var en meget alvorlig kampulykke De Ungarn fodboldtrøjer mænd spilleres følelser svingede tydeligvis, så kampen blev suspenderet i et par minutter, og båren blev beskyttet af skærme omkring den.

Ungarn fodboldtrøjer mænd

Varga er en meget god fodboldspiller I sæsonen 2022-2023 scorede han 26 mål for holdet Paks og blev landsholdets topscorer i den sæson. Derfor vil Varga ikke være i stand til at tage over Ned til Europa Cup-kampen.

Efter at Varga blev skadet, var reaktionen fra de ungarske fans også meget stor. De var vrede over, at båren bevægede sig for langsomt. Faktisk var ikke kun fansene følelsesladede, de Ungarn fodboldtrøjer børn spillere udmattede også deres energi på banen efter at have oplevet denne ulykke. I anden halvleg prøvede Ungarn sit bedste for at skyde 7 gange i straffesparksfeltet.

I den nuværende gruppe A-konkurrence er Ungarn i øjeblikket på 3. pladsen, Skotland er på 4. plads, og det tyske hold er på 1. pladsen til ottendedelsfinalen