Spanien besejrede Danmark 2-0 og ligger i øjeblikket på førstepladsen i gruppe A2

Danmark ligger lige nu nummer to i tabellen med Spanien på førstepladsen efter at have tabt 0-2 til Spanien i gruppe A2 i kvindernes EM-kvalifikation.

I Kvinders Europa Cup-kvalifikationsgruppe A2 tabte det danske hold til det spanske hold 0-2. Danmark ligger i øjeblikket på andenpladsen, hvor Spanien fodboldtrøjer børn ligger på førstepladsen.

I det 17. minut af kampen tog den spanske spiller María Méndez føringen og scorede kampens første mål. I det 28. minut af kampen udvidede Mariona Caldentey igen det spanske holds overtag og sikrede kampens sejr slutningen af ​​spillet, , det spanske hold har allerede scoret to point.

I begyndelsen af ​​anden halvleg var Spaniens offensiv ikke så stærk og vendte sig til forsvaret. Det Danmarks Fodboldtrøjer kvinder hold havde dog ikke en god chance i anden halvleg føringen i gruppe A2.

Europa Trøjer

Tilpassede Billige Sara Holmgaard Fodboldtrøjer

I det 60. minut af kampen kom Sara Holmgaards ind som indskifter. Dette var hendes første optræden siden november 2022. Tilpassede Billige Sara Holmgaard Fodboldtrøjer skade var meget alvorlig, så hendes comeback er blevet udskudt. Her fik hun også klapsalver publikum Efter kampen sagde hun også, at det ikke var sjovt at være væk fra landsholdet i så lang tid landsholdet igen.

Selvom hun kom ind som indskifter denne gang, var Sara Holmgaards præstation i kampen stadig meget god. Jeg ved ikke, om Sara Holmgaard bliver udtaget i startopstillingen i næste kamp.

Det danske hold har i øjeblikket tre kampe tilbage og møder det spanske hold igen næste tirsdag, så i næste kamp bliver kampen mellem de to hold meget spændende.