Real Madrid annoncerer den seneste hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-2025

Real Madrid annoncerer den seneste hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-2025

Da Adidas designede denne trøje, trak Adidas på denne bys lange historie for at give denne trøje en følelse af historie. Real Madrid fodboldtrøjer mænd Designeren blev inspireret af “chulapo”-tøjet, og trøjens trøjemønster tilføjer også et stilfuldt touch til denne trøje.

Denne trøje adskiller sig fra sidste sæsons trøje og er mere kortfattet. Det er den mest kontrastrige trøje blandt de mange trøjer, som Billige Real Madrid fodboldtrøjer bærer, ved at bruge det klassiske sort-hvide farveskema. Den sporty atmosfære rammer dit ansigt. Denne trøje bruger en V-hals. Kontrasten mellem sort og hvid på kraven gør, at den sidder mere slankt.

Europa Trøjer

Real Madrid fodboldtrøjer børn
Real Madrid annoncerer den seneste hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-2025

Adidas og det udsøgte Real Madrid-emblem er dekoreret på brystet, hvilket giver denne trøje en følelse af ære. Toppen er i mellemtiden lavet af fugttransporterende AEROREADY-stof og broderet klubvåbenskjold til fans. Desuden bruges genanvendelige materialer til at reducere brugen af ​​begrænsede ressourcer. Lad spillerne være i deres bedste stand på fodboldbanen.

Denne splinternye trøje dukkede op, da Real Madrid fodboldtrøjer børn vandt det 15. Champions League-mesterskab. Den blev udgivet på et meget stolt tidspunkt. Jeg håber, at denne trøje kan fortsætte denne sæsons ære vinde et trofæ.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency
X