Holland slog Island 4-0

Holland besejrede Island 4-0 og vandt den sidste venskabskamp

På Rotterdam Stadium i Holland sluttede det hollandske holds sidste venskabskamp Det hollandske hold besejrede det islandske hold med 4-0, hvilket bragte en perfekt afslutning på denne fase af venskabskampen.

I kampens første halvdel tog det hollandske hold føringen i det 23. minut og scorede hele kampens første mål. På kanten af ​​straffesparksfeltet sendte Denzel Dumfries bolden videre til Xavi Simons, som var i Island. holdets boldramme Ubevogtet greb Xavi Simons chancen og skød. Skuddet udvidede Hollands føring. I slutningen af ​​første halvleg tog det Billige Holland Fodboldtrøjer hold føringen med fordel af hjemmebane, med stillingen 1-0.

Efter en kort pause, hvor Holland tog føringen i første halvleg, lavede det islandske hold personaleændringer i begyndelsen af ​​anden halvleg og sendte frem Stefán Teitur Þórðarson.

På dette tidspunkt fangede det hollandske hold det islandske holds udskiftninger, og da samarbejdet ikke var særlig stiltiende, scorede de igen. Efter at have modtaget bolden fra Nathan Aké, scorede Virgil van Dijk med et hovedstød og scorede med succes målet. Det hollandske holds føring blev endnu en gang udvidet.

Europa Trøjer

Billige Holland Fodboldtrøjer

I kampens 79. minut modtog indskiftede Tilpassede Donyell Malen Fodboldtrøjer en aflevering fra Memphis Depay og skød meget roligt bolden i mål og bragte med succes stillingen til 3-0. I anden halvleg kan det ses, at det hollandske hold har været i en dominerende position, er det hollandske hold blevet brudt indtil den sidste overtid. Den hollandske holdspiller Wout Weghorst greb muligheden efter en vidunderlig aflevering. Mål.

Indtil kampens fløjt lød, var slutresultatet mellem de to hold 4-0, og Holland havde et nul mål mod det islandske hold, men det lykkedes ikke at bryde igennem Det hollandske holds forsvar. Venskabskampen mellem Holland Fodboldtrøjer børn og Island er officielt afsluttet, og den første kamp i Europa Cuppen begynder officielt den 16. juni, hvor Holland møder Polen.

Spilstatistik:

Holland: 56 % boldbesiddelse, 5 scoringschancer, 22 skud, 1 redning, 8 hjørnespark, 8 fejl, 11 misser, 17 skud i straffesparksfeltet, 2 offside, 73 % forsvar

Island: 44 % boldbesiddelse, 0 scoringschancer, 3 skud på mål, 4 redninger, 4 hjørnespark, 10 overtrædelser, 1 misset skud, 1 skud i straffesparksfeltet, 21 offsides, 67 % forsvar