Colombia slår Panama 5-0 og går videre til Copa America semifinalerne

I Copa América besejrede Colombia Panama 5-0 og vandt dermed turneringens sidste kamp.

I America’s Cup besejrede det colombianske hold Panama med 5-0. Denne kamp kan siges at være en knusende sejr.

I dette spil fik colombianske spillere en masse muligheder og forvandlede disse muligheder til mål én efter én.

I kampens første halvleg havde colombianske spillere allerede scoret 3 mål, hvilket kan siges at have lagt et solidt fundament for denne store sejr. De spillere, der scorede i første halvleg, var Jhon Córdoba Fodboldtrøjer, James Rodríguez og Luis Díaz, som udvidede føringen skridt for skridt.

I anden halvleg, fordi de havde mange fordele i forhold til første halvleg, var moralen hos det Colombia Fodboldtrøjer holds spillere endnu stærkere i anden halvleg.

Jhon Córdoba Fodboldtrøjer

Det colombianske hold er et meget stærkt hold. Det er i øjeblikket det hold med den længste ubesejrede rekord på den internationale fodboldbane for mænd. Deres rekord er nu samlet til 27 ubesejrede kampe. du kan ikke nå det.

Sidste gang det colombianske hold fejlede var til det argentinske hold. Denne gang gik det argentinske hold også videre til semifinalen Hvis de vinder, så vil det Colombia Fodboldtrøjer børn hold igen møde det argentinske hold i finalen.

Spilstatistik

Colombia: 51 % boldbesiddelse, 4 scoringschancer, 7 skud, 4 hjørnespark, 15 overtrædelser, 24 tacklinger, 1 gult kort, 0 missede skud, 2 blokerede skud, 4 skud inde i straffesparksfeltet, 3 skud uden for straffesparksfeltet, 2 offsides, 6 interceptions, 15 clearances, 3 redninger

Panama; 49% boldbesiddelse, 1 scoringschance, 14 skud, 2 hjørnespark, 20 overtrædelser, 18 tacklinger, 3 gule kort, 7 skud forbi, 4 blokerede skud, 6 skud inde i straffesparksfeltet, 8 skud uden for straffesparksfeltet, 0 offside, 4 interceptions, 16 clearinger, 0 redninger

Fodboldtrøjer fra America’s Cup kan købes hos Europa Trøjer!