Chelsea slog Brighton, og chancen for at købe ud af Sancho steg

I en vidunderlig kamp i 6. runde af Premier League besejrede Chelsea Brighton 4-2 hjemme og vandt med succes tre ligasejre i træk. Den centrale midtbanespiller Palmer var uden tvivl spillets MVP. Han scorede fantastiske fire mål i første halvleg og blev den første spiller i Premier Leagues historie til at opnå denne bedrift. Men præstationen af ​​en anden vigtig spiller Sancho var lige så iøjnefaldende. Angriberen iført en Chelsea Fodboldtrøjer skabte ikke kun et straffespark, men bidrog også med en assist, der blev nøglefiguren i holdets vending!

Når vi ser tilbage på sidste sæson, var Sancho tvunget til at vende tilbage til Dortmund på leje på grund af en konflikt med Manchester United-træner Ten Hag. Selvom hans præstationer på holdet iført en Borussia Dortmund Fodboldtrøjer måske ikke er iøjnefaldende, er hans tilstand forbedret markant sammenlignet med Manchester United og hjalp holdet med at nå Champions League-finalen. I sommer valgte Sancho at leje Chelsea. Selvom holdets frontbane er fuld af talenter, vandt han hurtigt hovedpositionen og havde to assists i de foregående to kampe.

Automatisk kladde

I kampen mod Brighton brød Sancho i det 28. minut igennem to forsvarsspillere til venstre og skabte med succes et straffespark. Palmer scorede straffesparket og hjalp Chelsea med at overhale scoringen. I det 41. minut sendte han en præcis gennemgang for at hjælpe Palmer til nemt at score et mål og fuldende et hattrick. Til sidst vandt Chelsea 4-2 og fortsatte deres stærke præstationer, og Sanchos tilstand er også forbedret med holdets fremgang. Sancho har i denne sæson spillet 3 gange for Chelsea, bidraget med 3 assists og skabt 1 straffespark og direkte deltaget i 4 mål.

Så længe Chelsea ligger i top 14 i ligaen, vil Sanchos frikøbsklausul blive aktiveret, og udkøbsgebyret vil ligge på mellem 20 millioner og 25 millioner pund. Efterhånden som Chelseas placering stiger, vil buyout-gebyret også være tæt på 25 millioner pund. Hvis Sancho fortsætter med at fastholde denne præstation, vil buyout-gebyret på 25 millioner pund uden tvivl være en stor værdi for Chelsea!